Ook met uw camper bent u van harte welkom in de jachthaven van Midwolda in Groningen. Op dit moment hebben wij 25 camperplaatsen met een fantastisch uitzicht over de jachthaven en het Oldambtmeer.

Het grasveld voor campers is voorzien van drainage en stroomaansluitingen. In het nabijgelegen toiletgebouw kunt u gratis douchen en uw chemisch toilet legen. Kijk voor een overzicht van alle voorzieningen bij Jachthaven Midwolda.

Mooie, rustige, ruime plekken met uitzicht over het meer en de haven. De fietsroute rond het meer is de moeite waard. Fijne warme douches.

Bes58 via Campercontact.nl

Melden bij de havenmeester

De camperplaatsen bevinden zich binnen de hekken van de jachthaven. Deze worden ‘s nachts afgesloten. U kunt bij ons terecht van 1 april tot 31 oktober. Aanmelden kan tussen 9.00 en 17.00 uur bij de havenmeester. Hij of zij zit in de grijze kantoorunit naast het sanitairgebouw. Komt u 's avonds aan? Zoek dan een mooie camperplek uit en meldt u de volgende ochtend bij de havenmeester. 

Locatie camperplaats jachthaven Midwolda 

U vindt onze camperplaatsen in de jachthaven aan de Strandweg 1 in Midwolda. U kunt de Strandweg bereiken vanaf de Hoofdweg in Midwolda of vanaf de Huningaweg in Oostwold.  

U vindt ons op de volgende coördinaten: 53°11’46.6″N 7°01’51.7″E.

Tarieven camperplaats Jachthaven Midwolda

Camper

€ 15,00 per nacht

Stroom

€ 2,00 per nacht

Douches

gratis

Toeristenbelasting

€ 1,50 per persoon per nacht

Helaas kunt u bij ons geen camperplaatsen reserveren.

LEADER

Bij de aanleg van de nieuwe camperplaatsen heeft Jachthavens Blauwestad een bijdrage ontvangen van LEADER Oost-Groningen en de provincie Groningen. We zijn erg blij dat deze twee partijen ons hebben geholpen om de uitbreiding te kunnen realiseren.