Helaas stoppen wij per 1 oktober 2024 met het aanbieden van winterstalling in Oostwold. De opbrengst van de stalling weegt voor ons niet meer op tegen de (huur)kosten en de tijd die we erin moeten stoppen. Daarnaast hebben wij sinds december 2023 voor onze eigen (huur)boten geen onderdak meer door verkoop van het loods aan de Groeveweg.

Alternatief: Reiderhaven in Beerta    

Een mogelijk alternatief voor u zou Reiderhaven kunnen zijn. Zij hebben in hun stalling in Beerta en Winschoten plek voor een paar honderd boten. Voor meer informatie over de beschikbaarheid en tarieven kunt u mailen naar info@reiderhaven.nl

Boten takelen

Het vaarseizoen duurt bij ons van begin april tot eind oktober. Daarna gaan de meeste boten het water uit. Moet uw boot eruit getakeld worden? Tot 1.500 kg doen wij dat met een kleine kraan van een loonbedrijf uit de omgeving. Voor grote boten laten wij een kraan komen van een kraanbedrijf. De data waarop we gaan takelen vermelden wij bij nieuws op deze website. Voor dit jaar is dit 21 oktober 2023.

Stalling voor boten in Groningen

Jachthavens Blauwestad biedt overdekte stalling aan in een boerderij vlakbij de jachthaven in Midwolda. Vanwege het transport van en naar de stallingsplek kunnen wij alleen boten stallen die op een trailer liggen. Heeft u geen eigen trailer maar zoekt u wel een binnenstallingsplek voor uw boot? Dan kunt u bij onze collega Geert-Jan Molema van Reiderhaven in Beerta terecht.

Kosten botenstalling

Winterstalling duurt bij ons van 1 november tot 1 april. Zomerstalling loopt bij ons van 1 april tot 1 november. Voor beide periodes betaalt u bij ons hetzelfde tarief. De eventuele kosten van extra werkzaamheden zoals het uit het water takelen komen daar nog overheen. Een volledig overzicht van onze tarieven vindt u in de tabel hieronder.

Stalling boten

Tarief

Winterstalling boot overdekt per vierkante meter

€ 20,00

Zomerstalling boot overdekt per vierkante meter

€ 20,00

Zomerstalling trailer overdekt tot 6 meter lengte

€ 120,00

Zomerstalling trailer overdekt langer dan 6 meter

€ 200,00

Takelen boot tot 1.500 kg (op vaste datum)

€ 35,00

Takelen boot boven 1.500 kg

Op aanvraag

Wilt u gebruik maken van onze winterstalling? Neem dan contact met ons op.

Klussen aan de boot

Om verzekeringstechnische redenen is het helaas niet toegestaan om in onze binnenstalling aan uw boot te klussen. Wilt u wel werkzaamheden aan de boot uitvoeren? Dan is onze stalling hier helaas niet geschikt voor.